top of page

Офіційний партнер

+380 98 689 04 69 - звяжіться з нами

Як правильно обрати вхідні двері в будинок

Вхідні двері - це один з найголовніших елементів нашого будинку, а будинок - це те місце, де нам комфортно.

Завдяки вхідним дверям ми відчуваємо себе вдома в безпеці.

Тому до вибору відповідних вхідних дверей треба підійти з максимальною уважністю. Крім дизайну, при виборі вхідних дверей важливо враховувати, з якого матеріалу вони виготовлені. Адже від цього залежить, наскільки міцними і безпечними будуть двері, яку теплоізоляцію вони матимуть і чи легко буде доглядати за ними.

Енергоефективні двері можуть заощадити вам 10% на рахунках за електроенергію.


Fortech Ukraine - Двері від Hörmann з чудовою теплоізоляцією


Вибір вхідних дверей: головні особливості


При виборі вхідних дверей ми радимо звернути увагу на такі моменти:


1. Охорона і безпека


Безпека мешканця будинку повинна бути Вашою головною метою при виборі вхідних дверей. Будь-які високоякісні вхідні двері - незалежно від матеріалу - спеціально розроблені, щоб протистояти ударам і зберігати міцність на розрив навіть під тиском. Основним стимулом при проєктуванні дверей преміумкласу ThermoCarbon від Hörmann було створення такої конструкції вхідних дверей, яка відповідала б Вашим вимогам до безпеки, теплоізоляції, технічним оснащенням і дизайну. З серійним оснащенням для захисту від злому класу RC 3, опціонально також з оснащенням RC 4, двері стають кращими з безпеки серед алюмінієвих вхідних дверей. Завдяки високотехнологічному профілю стулки з гібридного матеріалу з карбоновим скловолокном ці вхідні двері преміумкласу вигідно відрізняється своєю високою стійкістю, опорою удару і поліпшеною звукоізоляцією.


2. Ізоляція та енергоефективність


З ростом цін на електроенергію та зростаючим занепокоєнням з приводу зміни клімату вхідні двері повинні бути якомога більш енергоефективними. Дверні прорізи вважаються слабкими місцями в стратегії енергоефективності будинку, тому необхідно вжити заходів для збереження теплого повітря взимку і зовні влітку. Вхідні двері з алюмінію зазвичай забезпечують кращу ізоляцію, ніж дерев'яні двері або пластмасові, але більша частина втрат тепла зазвичай відбувається через проходження повітря навколо двері, а не через самі двері. Коли ви вибираєте двері, якість конструкції дверної коробки так само важливо, як і самі двері, так само як і якість конструкції, що об'єднує двері й коробку - ущільнювач повинен щільно прилягати, а поріг повинен плавно фіксуватися нижній край дверей. Сучасні вхідні двері, як правило, не зроблені з одного матеріалу, а являють собою багатошарову конструкцію з декількох матеріалів, призначену для максимальної ізоляції і безпеки. Передні двері з високоякісної сталі з термічним поділом, яке становить собою термостійкий матеріал, поміщений між внутрішньою і зовнішньою обшивкою, щоб запобігти проходження тепла і холоду через обшивку і раму, що може привести до утворення криги на поверхні. Вхідні двері Hörmann є новим поколінням вхідних дверей з високим ступенем ізоляції. Завдяки показнику UD приблизно до 0,87 Вт / (м² · К) двері Thermo65 досягають дуже високої теплоізоляції. Вхідні двері ThermoSafe також вражають своїми показниками UD, що досягають 0,8 Вт / (м² · К). Обидві дверні системи виконують всі вимоги нового закону EnEV 2014.


3. Естетика


Досягнення в області технологій дозволили виробникам виготовляти приголомшливі, чудові й відповідні за красою моделі.

Виконання моделі ThermoSafe від виробника Hörmann задовільнять будь-які запити, що стосуються зовнішнього вигляду. На Ваш вибір представлені понад 70 дверних мотивів - від сучасних до класичних - і 18 кольорів. Опціональне оснащення, як, наприклад, ручки, скління або інноваційні дверні приводи дозволяють створити ще більш індивідуальний дизайн двері. Якщо вам потрібен елегантний зовнішній вигляд дверей, то ви обов'язково виберете двері ThermoPlan Hybrid. Вони відрізняються тим, що монтаж дверного полотна виконується врівень з дверною коробкою зсередини й зовні. Також до явних переваг можна віднести переваги: ​​високу міцність і жорсткість стулки за рахунок листа з нержавіючої сталі з порошковим покриттям.


4.Гарантія


Купуючи нові двері для свого будинку Ви певно хочете закрити це питання на найближчі кілька років та насолоджуватися якістю й надійністю. Купуючи вхідні двері від Hörmann ви отримуєте не тільки найнадійніші, естетичні красиві й безпечні двері, а й двері, які служать довгі роки: компанією надається гарантія на 5 років на модель Thermo65 і на 10 років на вхідні двері ThermoCarbon, ThermoSafe і TopComfort.


Які є варіанти для вхідних дверей для будинку:


Fortech Ukraine - Двері ThermoSafe від Hörmann з чудовою теплоізоляцією завдяки алюмінієвої дверної коробки 80 мм

Вхідні двері з дерева


Дерево - традиційний матеріал для виготовлення вхідних дверей. Деревина, як правило, асоціюється з класичним ефектом. Якщо ваша сім'я хоче автентичної обробки вхідного дверного отвору, то це найкращий варіант. Дерево може бути найдорожчим варіантом в порівнянні з сучасними варіантами. Дерев'яні вхідні двері також вимагають регулярного догляду, включаючи фарбування і лакування. Істотним недоліком дерева як матеріалу є те, що воно реагує на зовнішні впливи, такі як вологість або перепади температур, і з часом може деформуватися. Для довготривалого захисту матеріалу рекомендується регулярно покривати дерев'яні двері прозорою фарбою.


Вхідні двері з пластику


Досить вигідні за ціною і в порівнянні з дерев'яними дверима набагато простіше в догляді. Що стосується поверхні, то тут є широкий вибір варіантів оформлення. При цьому треба пам'ятати, що під впливом сонячних променів колір з часом може стати менш яскравим. Щоб уникнути деформації пластикові двері необхідно оснастити сталевим каркасом, який би надавав їм додаткову стійкість. Залежно від вибору матеріалу заповнення пластикові двері може також мати хороші показники теплоізоляції.


Вхідні двері зі сталі


Вхідні двері зі сталі стійкі та високоякісні перевагами сталевих вхідних дверей є не тільки дуже гарна міцність і стійкість, а й високий ступінь захисту від злому. Завдяки матеріалу вони також відрізняються повітропроникністю, легкістю в обслуговуванні й гарним захистом від впливу погодних умов. Сталеві вхідні двері відносно недорогі й тому доступні навіть при невеликому бюджеті.


Скляні вхідні двері


Ви хочете, щоб Ваша вітальня була наповнена світлом завдяки скляній вхідній двері, яка також повинна мати хорошу теплоізоляцію і захист від злому? Тоді вхідні двері TopComfort - найправильніший вибір для Вас. Виберіть найбільш вподобане Вам скло з 9 дизайнерських виконань або з безлічі варіантів орнаментного скління.


Алюмінієві вхідні двері


Алюмінієві вхідні двері не тільки практично не вимагають догляду, але і відрізняються дуже високою стійкістю від зломів і гарним захистом від корозії та несприятливих погодних умов. Залежно від заповнення вони також можуть мати дуже гарну тепло і звукоізоляцію. Алюмінієві вхідні двері дуже довговічні, функціональні та зручні. На відміну від дерев'яних дверей їх не треба підфарбовувати, а бруд можна просто видалити ганчіркою з водою. Завдяки різним мотивам і кольорам пропонується широкий вибір варіантів оформлення дверей. Алюмінієві вхідні двері мають високі показники теплоізоляції, що дозволяє економити витрати на електрику і відповідають європейським вимогам безпеки. Алюмінієві двері по дизайну і технічним оснащенням надають клієнту великий вибір, виглядають як нові навіть через кілька років.

Якщо ви обираєте наднадійні двері для будинку, то вам підійде серія ThermoCarbon: 9-кратне замикання і дверне полотно товщиною 100 міліметрів відповідає найсуворішим вимогам до безпеки. Двері ThermoSafe володіють високою теплоізоляцією і високим ступенем надійності, завдяки дверному полотну товщиною 73 міліметри та серійного замку з 5-кратним закриванням. Вони підійдуть для установлення у квартирах і приватних будинках, торгових та офісних приміщеннях.


Матеріали вхідних дверей в порівнянні


Вхідні двері з пластику відрізняються насамперед вигідною ціною, яка, однак, обертається меншою стійкістю і часто коротшим терміном служби. Той, хто готовий взяти на себе турботи, пов'язані з обслуговуванням і доглядом, не схибить, якщо придбає дерев'яні вхідні двері. Вхідні двері з алюмінію і сталі хоч і відрізняються вищою ціною, проте мають ряд переваг: вони більш довговічні й мають гарні показники теплоізоляції, стійкістю від зломів, звукоізоляції. Крім того, вони дуже прості у догляді та мають великий термін служби.


Переваги алюмінієвих або сталевих дверей в порівнянні з пластмасовими або дерев'яними дверима:

  • Високоефективна теплова ізоляція;

  • Надійний захист житла;

  • Підвищений ступінь звукової ізоляції;

  • Несприйнятливість до деформації;

  • Не вимагають підфарбовування;

  • Інноваційне оснащення, що створює додатковий комфорт;

  • Сучасне дизайнерське оформлення;

  • Різноманіття колірних рішень;

  • Надійне функціонування.


Які вхідні двері з алюмінію вибрати?

Fortech Ukraine - Двері ThermoPlan від Hörmann з чудовою теплоізоляцією

Якщо ваш вибір зупинився на алюмінієвих дверях, ми підготовили для вас кілька наших найулюбленіших моделей


Перше враження про будь-яку будівлю починається з вхідних дверей. Вони повинні виглядати презентабельно, комфортно, забезпечуючи при цьому захист і безпеку житла.


Для цього ідеально підійдуть вхідні двері Hörmann ThermoCarbon, ThermoSafe і Thermo65. Ці моделі допоможуть заощадити витрати на електроенергію. Вони відрізняються прекрасною тепловою ізоляцією, підвищеним рівнем безпеки і сучасним дизайнерським рішенням.


Акційні пропозиції від Hörmann в Україні вхідні двері до будинків від 28 000 грн.*

ч

173 перегляди
bottom of page