top of page

Офіційний партнер

+380 98 689 04 69 - звяжіться з нами

Гаражні ворота з теплоізоляцією: найкраще рішення для дому

При виборі гаражних воріт для будинку важливо враховувати, що вони відіграють вагому роль в теплоізоляції.


Якщо ваш гараж примикає до будинку, він грає чимало важливу роль енергоефективності.


Купівля гаражних воріт з теплоізоляцією допоможе вам зберігати тепло у вашому домі й значно економити на опаленні будинку, що в довгостроковій перспективі допоможе зберегти ваш бюджет.


У цій статті ми дізнаємося, в яких ситуаціях гаражні ворота з теплоізоляцією кращий вибір і на які моменти варто звернути увагу при виборі.

Fortech Ukraine - Гаражні ворота з теплоізоляцією

Чому гаражні ворота це слабке місце в системі теплоізоляції гаража?

Fortech Ukraine - Чому гаражні ворота це слабке місце в системі теплоізоляції гаража

При неутеплених металевих воротах, навіть після прогрівання гаражного боксу взимку температура буде триматися не більше 2-3 годин, це пов'язано з тим, що метал - це відмінний теплопровідний матеріал. Холодне вуличне повітря, проникаючи крізь ворота без утеплення, викликає перепад температур, що призводить до появи конденсату та автомобіль, який знаходиться в гаражі, починає іржавіти. Для того щоб уникнути таку неприємну ситуацію, необхідно виконати утеплення гаражних воріт, через які на вулицю йде велика частина тепла.


Для того, щоб гараж взимку залишався досить теплим, необхідно подумати про теплоізоляцію гаражних воріт. Автоматичні гаражні ворота по теплоізоляції повинні не поступатися стін і стелі гаража. Теплопровідність стулок гаражних воріт повинна бути не вище, ніж у цегляної стіни, а місця примикання воріт до отвору необхідно ретельно ізолювати від проникнення холоду.



Економія грошей і енергії за допомогою гаражних воріт з теплоізоляцією

Fortech Ukraine - Економія грошей і енергії за допомогою гаражних воріт з теплоізоляцією

У кожному будинку є місця, де тепле повітря з будинку проникає назовні, це пов'язано з тим, що у таких місць висока теплопровідність. Зазвичай такі місця - це вікна, двері та ворота. Для того, щоб уникнути втрати тепла через місця з високою теплопровідністю, вкрай важливо забезпечити відмінну ізоляцію будівельних елементів.


Для того щоб уникнути втрати енергії і грошей на допомогу приходять двустіні гаражні ворота. Таке рішення допоможе вирішити проблему з теплоізоляцією завдяки зниженню втрати тепла. Також це відмінний вибір для тих випадків, якщо гараж опалюється і використовується в якості майстерні або для інших потреб.


Які ворота з теплоізоляцією обрати?

Fortech Ukraine - Які ворота з теплоізоляцією обрати?

У нашому асортименті представлені двосвітні гаражні секційні ворота LPU 42 компанії Hörmann з секціями завтовшки 42 мм, які дозволять забезпечити дуже хорошу теплоізоляцію.


Якщо вам необхідні ворота з ще вище показниками теплоізоляції, тоді вам підійдуть енергоощадні ворота Hörmann LPU 67 Thermo з секціями завтовшки 67 мм з показниками теплоізоляції (коефіцієнт U 0,31 Вт / (м² ∙ K)).


Завдяки цим воротам Ви зможете зберегти необхідне тепло і затишок у вашому гаражі.


Додатковий спосіб поліпшити теплоізоляцію гаражних воріт

Fortech Ukraine - Додатковий спосіб поліпшити теплоізоляцію  гаражних воріт

Якщо Ви проводите багато часу в гаражі або гараж є частиною вашого будинку, дуже надійним рішенням буде підвищити й без того хороші показники теплоізоляції воріт LPU за допомогою ущільнення спрямовувальної ThermoFrame від Hörmann.


Пластмасовий профіль чорного кольору, який легко встановлюється разом зі спрямовувальними воріт, забезпечує термічний поділ між рамою напрямних і цегляною стіною, і покращує тим самим теплоізоляцію на 15% *. В якості додаткової опції Ви можете замовити ущільнювальну прокладку ThermoFrame для всіх секційних воріт Hörmann.


На які моменти варто звернути увагу при купівлі гаражних воріт з теплоізоляцією?

Fortech Ukraine - купівля гаражних воріт з теплоізоляцією

Купівля гаражних воріт - це дуже важливе і серйозне рішення, яке може допомогти Вам зберегти тепло вашого будинку і заощадити Ваш бюджет, тому до цього вибору треба підійти відповідально звернути увагу на такі моменти:

  • Чи знижують дані ворота втрати енергії;

  • Чи є на воротах секції з термічним поділом і подвійні манжетні ущільнення, які покращують теплоізоляцію;

  • Якщо є можливість встановити на ворота додатковий профіль з пластмаси, завдяки чому поліпшити ізоляцію;

  • Чи є варіанти купівлі гаражних воріт з вмонтованою в ворота хвірткою або гаражним бічним дверми, для того, щоб не відкривати ворота цілком, якщо нема потреби, а просто потрібно увійти в гараж зовні або поставити дрібно габаритний вантаж.


На нашому сайті представлені гаражні ворота світового лідера Hörmann, які ідеально підійдуть для вашого гаража, а наші фахівці готові детально проконсультувати Вас при купівлі гаражних воріт. Наші фахівці допоможуть Вам знайти ворота, які відповідають всім Вашим вимогам і потребам.


Залиште заявку на сайті або зв'яжіться з нами за контактним номером

+380 98 689 04 69


77 переглядів
bottom of page