top of page

Офіційний партнер

+380 98 689 04 69 - звяжіться з нами

Безпека будинку з гаражними секційними автоматичними воротами


Гаражні секційні автоматичні ворота від Hormann - Fortech Фортех

Автоматичні ворота забезпечують рівень комфорту та безпеку будинку, який не можуть запропонувати ворота з ручним керуванням. На перший погляд, обслуговування даного типу воріт може здатися складнішим, але наша компанія Fortech проводить технічне обслуговування, що дозволяє воротам бути в ідеальному робочому стані без необхідності власникам займатися цим питанням.


Безпека автоматичних секційних гаражних воріт

Приводи забезпечують надійний захист від проникнення, реалізується це унікальною системою блокування, запобіжний пристрій Hörmann автоматично входить в упор напрямної шини, миттєво фіксується та забезпечує надійний захист від підважування полотна воріт, коли вони зачинені. Завдяки цьому забезпечується більш надійний захист, ніж за наявності звичайних штангових замків. Підняття воріт при спробі злому практично неможливе.


Автоматичне відключення у разі виникнення перешкод

Надійна система автоматичного реагування на перешкоду відразу відреагує на існування несподіваної перешкоди, безпечно та надійно зупинить ворота.

Як додатковий захід безпеки ми рекомендуємо встановити безконтактний світловий бар'єр.

Цей елемент входить до стандартної комплектації приводу Hörmann SupraMatic P.

Автоматичне відключення воріт Hormann у разі виникнення перешкод - Fortech Фортех

Плавний пуск та плавна зупинка гаражних воріт Hormann

Ваші ворота відчиняються і зачиняються тихо і плавно завдяки функції плавного пуску та плавної зупинки. Ви зможете персонально відрегулювати фази запуску та зупинки гаражних воріт.

Це допомагає продовжити термін служби воріт і вони будуть тішити Вас довгі роки.


Швидке відкривання та висока безпека з приводом SupraMatic

З приводом SupraMatic Ваші гаражні ворота Hörmann відчинятимуться швидше практично на 75%, до 25 см/с та забезпечуватимуть більш високий ступінь захисту.

До переваг приводу SupraMatic можна віднести:

  • Гнучке керування за допомогою системи BlueSecur;

  • Зручне провітрювання;

  • 3-разове збільшення яскравості світлодіодного підсвічування;

  • Стриманий дизайн, виконання кришки привода з високоякісної нержавіючої сталі;

  • Мережеве з’єднання з системами Smart Home;

  • Низьке енергоспоживання в режимі очікування - до 1Вт.

При зіставленні швидкостей відчинення воріт із приводом SupraMatic та зі звичайним приводом Ви можете побачити переваги даного вибору.


Комфорт та надійність завдяки радіотехнології зі зворотним зв'язком

Для того, щоб з'ясувати, чи зачинені Ваші ворота, Вам більше не потрібно виходити з житла у погану погоду. З пультом дистанційного керування воротами Ви маєте можливість дізнатися відчинені чи зачинені ворота, подивившись на колір світлодіода. Якщо ворота виявилися відчиненими, ви зможете зачинити їх одним натисканням кнопки.

Радіотехнології зі зворотним зв'язком від Hormann - Fortech Фортех

Замовити автоматичні гаражні ворота в Україні

Замовити автоматичні гаражні ворота, що демонструють високу енергоефективність та мають величезну кількість варіантів зовнішнього вигляду, Ви можете звернувшись до нашої компанії, яка є офіційним представником Hörmann в Україні.


За додатковою консультацією звертайтеся до наших менеджерів за телефоном +380 98 689 04 69 або залиште заявку на сайті та отримайте кваліфіковану технічну консультацію наших спеціалістів.

33 перегляди

Comments


bottom of page